Knjigovodstvena agencija

info@3410.rs
YUBC Novi Beograd
Besplatne konsultacije

064 280-80-50

Knjigovodstvena agencija 3410

Vaša dobit, naša briga

Više od 15 godina iskustva
u knjigovodstvu i računovodstvu

Rukovodstvo agencije je u ovom poslu od 2007. godine, a sposobnost, preduzimljivost i tačnost našeg tima potvrdjuje i stotine klijenata koji su nam ukazali poverenje do sada, te vođenje poslovnih knjiga i finansija stavili u naše ruke. Cilj nam je da Vaša firma posluje što bolje i uspešnije bez grešaka i poteškoća i zato, zajedno sa Vama, radimo na pronalaženju optimalnog i efikasnog rešenja baš za Vaš biznis.

Knjigovodstvenu agenciju 3410 čini visokokvalifikovan, sertifikovan i odgovoran tim knjigovodja i računovodja, koji doprinosi napretku Vašeg biznisa uz savremeno i efikasno knjigovodstvo, pa možete biti sigurni da su Vaše knjige i finansije u dobrim rukama. 

Naš tim stručnih knjigovodja i računovodja konstantno prati i najsitnije detalje vezane za propise, njihove promene, ali i primenu, tako da je sve što radimo uvek u skladu sa aktuelnim računovodstvenim pravilima i standardima.

Kako bismo izašli u susret svim potrebama naših klijenata, kreirali smo personalizovane pakete, a naše usluge su posebno prilagođene tzv. „malim i mikro preduzećima“ različitih delatnosti, sa fokusom na uslužne delatnosti i IT sektor.

Moderni knjigovodstveni program koji koristimo za obradu podataka nam omogućava da brzo evidentiramo novonastale promene. Zahvaljujući savremenom metodu rada koji nudimo, sve izazove i probleme rešavamo na najefikasniji način.

Besplatne konsultacije

064 280-80-50

Ušteda Vašeg vremena i novca

Mi vodimo Vaše poslovne knjige umesto Vas, tako da ne morate brinuti o finansijskim izveštajima i poreskim prijavama, već se posvetite onome što najbolje umete, a to je vodjenje sopstvenog biznisa.

Naši zadaci

Prepustite kompletno knjigovodstvo i računovodstvo nama, kao i obračune svih vrsta zarada/naknada, poreskih prijava, prijave/odjave radnika, izrade internih akata poslovanja i još mnogo toga

Naš tim

Upoznajte naš profesionalni tim knjigovodja

Vladimir Andrić

Osnivač, Sertifikovan Računovođa licenca IFAC/SRRS no. 007183

Marija Tijanić

Junior CA

Maja Nikolić

Operater

Tatjana Mladenović

Operater

Pozovite nas za besplatne konsultacije po bilo kom pitanju!

011/40-11-099

064 280 80 50