Računovodstvena podrška za:

Nema skrivenih troškova, račun je svaki mesec isti. Nudimo bolju i moderniju uslugu knjigovodstva od konkurencije.

Ništa Vas ne košta da nas pozovete a možete mnogo da dobijete

info@3410.rs, office@3410.rs, 011/40-11-099, 011/31-16-708, 064/548-48-78, 064/280-80-50

Pored ostalog u mesečnu cenu usluga spadaju:

Poreske prijave / uverenja

Sastavljanje i podnošenje svih vrsta elektronskih prijava nadležnim organima. Izdavanje uverenja Poreske Uprave sa portala e-porezi za sve namene.

Obračun POPDV

Izmene ZPPPA znatno su uticale na podnošenje PDV obračuna, odnosno - POPDV. Naše poslovno rešenje je odavno pripremljeno za ove promene.

Završni račun

Godišnji finansijski izveštaj se naplaćuje 50% vrednosti mesečnih usluga za klijente. Cena za ostale zavisi od količine dokumentacije i tipa finansijskog izveštaja (redovni, likvidacioni, stečaj...).

Upis staža M4

Upis staža se vrši elektronski poslednjih par godina i za naše postojeće klijente je besplatan.
Za ostale se naplaćuje kao zasebna usluga i zavisi od broja lica za koja se podnosi M4 obrazac.

Fiskalizacija kase

Sarađujemo sa svim većim serviserima fiskalnih kasa.
Naplaćuje se kao dodatna usluga pored troškova fiskalizacije i usluge servisa.

Osnivanje u APR

Sastavljamo ugovore/akte za osnivanje i podnosimo u APR umesto Vas. Vaše je samo da platite takse i da overite obrasce koje mi napravimo.

Obračun zarada

Sve vrste obračuna zarada, bolovanja, porodiljskog i preračuna radnog staža vršimo u okviru mesečne cene usluga.

Prijave radnika

Sve prijave/odjave radnika vršimo u elektronskoj formi u roku od 3 radna dana preko portala CROSO. Za ovo je potrebno da prilikom potpisivanja Ugovora sa nama odmah overite i ovlašćenje za pristup portalu.

Fakturisanje usluga

Ukoliko Vam je takva delatnost da mesečno imate manje od 15 izlaznih faktura. Vaša obaveza je da nas obavestite na vreme putem zvaničnih mejlova o sadržaju i primaocu fakture. Mi potom fakturu šaljemo kupcu i Vama. Povećava cenu mesečnih usluga.

E-banking

Postoji mogućnost da mi vršimo plaćanja umesto Vas, ukoliko to dozvoljava obim Vaše dokumentacije na dnevnom nivou. Povećava cenu mesečnih usluga.

info@3410.rs, office@3410.rs, 011/40-11-099, 011/31-16-708, 064/548-48-78, 064/280-80-50

Prednosti rada sa nama

Informacija odmah

Saradnja sa Minimax poslovnim rešenjem nam omogućava da svojim klijentima damo pristup podacima 24h dnevno, preko bilo kog uređaja koji ima pristup internetu!

Velika baza klijenata

Svaki dan se susrećemo sa novim izazovima jer vodimo poslovne knjige mnogim klijentima pa samim tim imamo različite vrste zahteva na dnevnom nivou. Raznovrsnost firmi koje vodimo jača kvalitet usluge koju pružamo.

Nema dodatnih troškova

Da! To stoji u ugovoru koji sklapamo na početku saradnje sa Vama. Nema dodatne naplate ni za kakve "nepredviđene troškove", sve je jasno definisano.

Brz odziv na sve zahteve

Možete nas kontaktirati preko zvaničnih mejova, mobilnih telefona, 2 fiksna telefona, Viber-a, Whatsapp-a, Facebook-a pa čak i Instagrama!

Aktivnost

Vreme je novac i ne treba ga uzalud trošiti. Trudimo se da odgovaramo na sve vrste zahteva u kratkom vremenskom roku kako bi pružili što ažurniju uslugu svojim klijentima.

Olakšan pristup podacima

Informacije koje Vam najčešće mogu zatrebati imate na dohvat ruke preko bilo kog uređaja koji ima pristup internetu! Bez poziva, poruka ili mejlova.